ALIANÇA REBEL - Maqueta 2005 - Creative Commons

By Anonymous (not verified), 2 May, 2006
Author
Aliança Rebel

Maqueta 2005
01 - Òxid - Aliança Rebel - 3'21"
02 - Game Over - Aliança Rebel - 3'21"
03 - FreedomTM - Aliança Rebel - 4"
04 - Lluita! - Aliança Rebel - 6'10"

Després dels primers nou mesos de treball, Aliança Rebel dóna a llum el seu primer treball enregistrat, apropant-se a la contundència del seu directe en 4 temes tocats, sobretot, amb molt estil i glamour. A la venda en estoig miniCD per 3€, i amb un preservatiu, per a que diguin que Aliança Rebel no es música per follar.
Totes les cançons són d'Aliança Rebel tret de FreedomTM (Kop), i la música de Lluita! (Rage Against The Machine), i estàn sota la llicència Creative Commons "Share Music" (Copia i difon!). MP3s disponibles per IndyRadio.

Aliança Rebel sorgeix a finals de 2004 de la energia forçosament reprimida de la ciutat, barrejada amb contundència amb l'humor més sarcàstic per a oferir o més aviat escopir un directe brutal. Batejats en el primer directe com a "freakpunk", s'han agenciat l'etiqueta i la porten a la màxima potència, barrejant influències com Rage Against The Machine, Negu Gorriak, Inadaptats, etc. en una veu pròpia i única.
"Canalitza la ràbia" Aritz C C
"Jo ho definiria com a... Freakpunk. Perquè són uns friks i sonen punk" P Fuentes
"Absolutament impressionants" GUSA Today
"Qualsevol que vegi un concert d'aquests llimacs podrà comprovar que van de coca fins a les orelles, o això no és normal" J E Monte*de
"Mai produiria un disc d'aquests guillats" J-DAMM

Aliança Rebel som:
Kim - Batería
Tomàs - Baixos
Aldo - Guitarra
Aritz - Lletres i veus